+36 308 500 279 titkarsag@apajsuli.hu

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

 

Hogyan fogunk tanítani 2020. március 16-tól?

Az első lépések

Az adott tanítási nap előtti napon az eddig órát tartó pedagógus az E-KRÉTA felületen (minden) tanórához kapcsolódó segédletet küldd az osztályban tanuló diákok számára. (Az alsó tagozatosok gondviselői kapják meg az üzenet.)

A pedagógus leírja a feladatot, melyet a tanuló végrehajt a tanóra ideje alatt délelőtt. (Én jellemzően óravázlatot készítettem a felsősöknek, amit a diák bemásol a füzetébe az önálló tanulás részeként.)

Ezzel a tanórák alatti tanulói tevékenységet szervezzük meg!

Házi feladat:

Ezt a tanóra végén a naplózáskor adja meg a pedagógus. A 7 és 8. évfolyamosok kaphatnak beadandó feladatot, projektmunkát is, melyet a tanulók az e-ügyintézéssel tudnak visszaküldeni. Ezt a nevük mellett lévő kis borítékra kattintva érik el.

SKYPE:

Jelenleg egyeztetünk a program oktatási célra való használatáról is. Érdemes telepíteni az otthoni gépekre – előkészületként.

WORKSHOP:

2020. március 17-én, kedden 14.00 órátólA KRÉTA rendszer lehetőségei az on-line tanulás támogatásában” címmel digitális workshopot tartanak a KRÉTA YouTube csatornáján keresztül! A workshopon bemutatásra kerülnek azok a funkciók (házi feladatok, üzenetek, kérdőívek, faliújság stb.), amelyek segítségével a KRÉTA támogatni tudja a digitális otthoni tanulást és az elektronikus kapcsolattartást. Az élő közvetítés linkjét a KRÉTA Tudásbázis nyitóoldaláról a https://tudasbazis.ekreta.hu/ címen lehet majd elérni!

Közreműködésüket és segítségüket előre is köszönöm: Pailinger István