+36 308 500 279 titkarsag@apajsuli.hu

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Több új, az év végéhez kapcsolódó információt szeretnék megosztani:

  • 2020 június 2-tól „oktatási céllal találkozhatnak az iskolában a pedagógusok és tanulók, megtarthatják a kis csoportos konzultációkat és az egyéni felkészítéseket az elmúlt hónapok tudásának megerősítéséért vagy az esetlegesen lemaradó tanulók felzárkóztatásáért.” A konzultációk időpontját előzetesen szükséges egyeztetni a pedagógussal a használt digitális platformon.
  • A konzultáció lehetősége a digitális oktatásban hiányosan résztvevő diákok számára erősen ajánlott!
  • A konzultációra érkező diákoknak az egészségügyi távolságtartás mellett – intézménybe lépéskor – szükséges a kézfertőtlenítés, kiemelten javasolt a maszk viselése!

 

  • Tanévzáró ünnepély szervezésére nincs lehetőség, így azt nem is szervezünk. Bizonyítványok átvételével kapcsolatban később adunk tájékoztatást.

 

  • A nyolcadikosok búcsúztatására június 12-én (pénteken) kerül sor 10.00 órai kezdettel, amennyiben a járványhelyzet akkori alakulása lehetővé teszi. Az összejövetelen csak a 8. osztályosok – és az őket búcsúztató hetedikes diák – vesznek részt iskolánk tanulói közül, melynek részleteit Horváthné Nagy Mónika osztályfőnök osztja meg számukra. Kérem a szülőket, hogy tanulónként legfeljebb 4-5 családtag, hozzátartozó érkezzen csak, hogy a rendeletben előírt szabályokat be tudjuk tartani. Vendégek számára a gyülekezés a szabadtéri színpad előtti téren lehetséges, ahol szükséges a meghatározott távolságtartás betartása. Hozzátartozót – szülőt – az iskolaépületben sajnos nem fogadhatunk. (Kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén az összejövetel nem kerül megtartásra.)

 

  • Kérem a szülőket, hogy a 06-308-500-279-es számon telefonon vagy a titkarsag@apaj.hu e-mail címen írásban jelezzék 2020. május 24 16.00 óráig, ha igénylik a gyermekfelügyeletet a 2019/2020. tanévben a tanítási év utolsó napját (2020. június 15.) követően, vagy jelentkeztethetik gyermeküket a 2020. július 6-tól induló és július 10-ig tartó napközis táborba.

 

  • A tábor részleteit a későbbiekben osztjuk meg Veletek, Önökkel. Jelenleg szervezés alatt áll.

 

A tanulóknak kitartást, a szülőknek sok-sok türelmet kívánok a tanév hátralévő részére: Pailinger István